Onlangs werden er 12 nieuwe trailers aangeschaft van het merk Schmitz. Alle trailers zijn voorzien van een volgsysteem van Verizon.

Vorex Logistics heeft de goede samenwerking met haar klant Noviplast verstevigd door een nieuwe trailer in de huisstijl van Noviplast uit te rusten.

Noviplast is een groothandel in non-food consumenten artikelen en sinds 1986 actief in het aanbieden van producten door middel van instore video promotie. 

Het productassortiment van Noviplast wordt in diverse filialen van bekende warenhuizen, speciaalzaken, supermarkten, bouwmarkten en tuincentra aangeboden met behulp van infomercials. Het voortdurend wisselend assortiment waarin nieuwe en innovatieve producten zijn opgenomen, worden verkocht onder de eigen merken Star Clean, Star Cuisine en Star Tool.

Vorex Logistics brengt de goederen per zeevracht container of luchtvracht naar Nederland.  Na aankomst worden de goederen ingeklaard bij de douane en in opslag genomen. Noviplast moet snel kunnen schakelen en heeft daardoor de meeste producten op voorraad.  

Vanuit het magazijn van Noviplast worden de bestellingen gereed gemaakt en door de merchandisers in de winkels geleverd.

Snelle en juiste aflevering van producten staat hoog in het vaandel bij Noviplast en Vorex Logistics.

We vertrouwen erop dat deze rijdende reclame gezien gaat worden en positieve reacties oplevert.