glasgow-disabled-group-1-smallglasgow-disabled-group-2-smallSamen met haar partners JG Russel en Knights of Old, heeft Vorex Logistics het mogelijk gemaakt een groep van gehandicapte scouts, een leuk uitstapje naar Veere in Nederland te bezorgen.

Ieder jaar houden de Glasgow Disabled Scouts een zomerkamp op campings in Schotland, Engeland en soms in het buitenland. Dit jaar bestaat de groep 80 jaar en daarom werd en een nog groter avontuur bedacht, de 1e buitenlandse trip in 20 jaar naar Nederland was een feit.

Omdat het kamp dit keer buiten de UK plaatsvond, hadden de scouts vervoer nodig vanaf hun basis in Auchengillan, Glasgow naar Nederland. The Russel Group heeft zich als vrijwilliger opgeworpen en heeft dit samen met haar partners Knights of Old en Vorex Logistics opgepakt. De spullen werden vanaf het kamp geladen naar Nederland gebracht en na afloop weer teruggebracht naar het kamp in Auchengillan.

Commentaar Directeur Kenneth Russel (The Russel Group)
We zijn blij dat de scouts een mooi avontuur beleefd hebben en dat wij daar gezamenlijk met onze partners aan hebben bijgedragen.

Michael Shanks, de leider van de vrijwillige begeleiders voegt daar aan toe:
Dit was voor de deelnemers de trip van hun leven en we zijn zeer dankbaar dat we met de hulp van deze logitstieke experts onze spullen veilig naar het kamp hebben kunnen krijgen. Zonder deze tenten, rolstoelen, kookmateriaal en al het ander material, zou het niet mogelijk geweest zijn deze trip te organiseren.

De Glasgow Disabled Scouts bieden uitdagingen en avontuur aan voor jongens van 8 tot 25 jaar met een lichamelijke handicap en levenslange lichamelijke beperking alsmede spierdystrofie en hersenverlamming. De groep komt wekelijks bij elkaar ten zuiden van Glasgow en ze houden regelmatig weekendkampen in hun outdoor centre in Achuengillan.