Vorex Logistics en The Knights of Old Group starten nieuwe dienst: Ireland Express

Onder het mom “je krijgt je pallets niet sneller van en naar Ierland”, zijn Vorex Logistics en The Knights of Old Group een gloednieuwe dienst gestart naar de snelst groeiende economie van Europa.

Met Ierlands indrukwekkende groeicijfers is de tijd rijp om de samenwerking met enkele van haar belangrijkste handelspartners middels deze service te bekrachtigen.  Voor het post-Brexit Britain ondersteunt deze service de wederzijdse handelsbelangen.

De samenwerking tussen Vorex Logistics en The Knights of Old Group in de ontwikkeling van deze service sluit naadloos aan bij de groeiende vraag in de markt. Met 460 vaste partners en 53.000 medewerkers heeft de groep uitgebreide kennis van alle logistieke vraagstukken met betrekking tot transporten van en naar Ierland, de rest van Europa en ver daar buiten.

Uitgerust in de typerende groene(Ierse) kleurstelling en met behoud van de originele Vorex Logistics en The Knights of Old Group huisstijlen, bied de  “Ireland Express” o.a. expresse dienst, economy service, specifieke tijdsleveringen, late cut-off tijd en een dedicated customer service ondersteuning, 24/7 !.

De omvang van de diensten welke Vorex Logistics en The Knight of Olds Group haar klanten bieden, in combinatie met de servicelevels welke slechts door individuele partijen geleverd kunnen worden, is een perfecte mix voor het succes van de groep.

Met ruime ervaring in de retail, pharma en de levensmiddelen industrie, kan elke pallet/vracht via de Ireland Express rekenen op een snelle en betrouwbare verwerking tegen concurrerende tarieven.

Voor meer informatie: www.irelandexpress.nl en sales@irelandexpress.nl